Flinke ravage na een ongeval op de Cuneraweg in Rhenen

Gepubliceerd: Vrijdag 9 Oktober 2020 23:25
Laatst bijgewerkt: Zaterdag 10 Oktober 2020 08:58

RHENEN - Vijdagavond vond er op de N233-Cuneraweg een ongeval plaats. Meerdere voertuigen waren bij het ongeval bij betrokken. Zowel de parallelweg als de hoofdrijbaan lag bezaaid met brokstukken.

Op de Cuneraweg stond een auto waarvan de achterkant bijna volledig was verdwenen. Naast de Cuneraweg lag een auto in de droge sloot en op de parallelweg stond een auto met lichtere schade.

Naar verluid werd deze laatste auto op de parallelweg ingehaald en linksvoor geraakt waardoor de inhalende auto de macht over het stuur verloor, door de houten afscheiding schoot en op de hoofdrijbaan de derde auto ramde en in de sloot belande. Er is één persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de ravage en het daarop volgende uitgebreide onderzoek van de verkeersongevallen analysedienst, was zowel de hoofdrijbaan als de parallelweg lange tijd afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer moest daardoor noodgedwongen omrijden door het Binnenveld of over de Oude Veensegrindweg. (Foto's: Hans Hoekstra en Kees van Kooten)

Kaart