Handen af van onze hulpverleners!

Gepubliceerd: Maandag 31 December 2018 12:35
Laatst bijgewerkt: Maandag 31 December 2018 18:48

REDACTIE - Achter ieder uniform zit een mens. In deze video zie je het verhaal achter het uniform van Dwight (35) die naast politieman ook papa is. Samen met duizenden andere hulpverleners laat hij tijdens de jaarwisseling familie en vrienden achter om te zorgen voor jouw veiligheid. Geweld tegen hulpverleners is onacceptabel.

n deze video zie je het verhaal achter het uniform van Paul-Jan (47) die naast ambulanceverpleegkundige ook een keukenprins is. Samen met duizenden andere hulpverleners laat hij tijdens de jaarwisseling familie en vrienden achter om te zorgen voor jouw veiligheid. Geweld tegen hulpverleners is onacceptabel.

In deze video zie je het verhaal achter het uniform van Sermin (41) die naast handhaver ook mantelzorger is. Samen met duizenden andere hulpverleners laat zij tijdens de jaarwisseling familie en vrienden achter om te zorgen voor jouw veiligheid. Geweld tegen hulpverleners is onacceptabel.

In deze video zie je het verhaal achter het uniform van Mark (28) die naast brandweerman ook een dierenvriend is. Samen met duizenden andere hulpverleners laat hij tijdens de jaarwisseling familie en vrienden achter om te zorgen voor jouw veiligheid. Geweld tegen hulpverleners is onacceptabel.