Auto over de kop in Veenendaal

Gepubliceerd: Vrijdag 4 Januari 2019 21:44
Laatst bijgewerkt: Vrijdag 4 Januari 2019 22:05

VEENENDAAL – Op de Groeneveldselaan in Veenendaal is vrijdagavond een eenzijdig ongeluk gebeurd.

De auto met twee personen aan boord reed vanaf de woonboulevard de Groenveldseweg op. Door een nog onbekende reden reed het voertuig zonder te stoppen door naar de overkant en klom letterlijk in een boom. De personenauto sloeg daardoor om en belandde op de kop.

De bestuurder van het voertuig kon het voertuig zelf verlaten. De passagier werd met behulp van omstanders uit het voertuig gehaald en raakte gewond. De politie die snel ter plaatse was verleende eerste hulp en alarmeerde de brandweer. Zij kwamen ter plaatse voor een beknelling maar dit bleek niet nodig te zijn. Brandweerlieden zorgden samen met de politie voor de afzetting en stabilistaie. Ook werd de zwaar beschadigde boom omgezaagd.

Om het publiek op afstand te houden werden linten gespannen en de toegangspoort van de woonboulevard gesloten. Het verkeer werd ongeleid. Ambulancepersoneel namen de medische zorg over en hebben het slachtoffer met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf geborgen en afgesleept.

Kaart